Edistyminen 3.12.2010

Myöhästyin näemmä hieman (koska kello on jo yli puolenyön) aikataulun mukaisesta käyttöliittymän protoversion julkaisusta, mutta se johtui siitä, että innostuin lisäilemään kokeiluversioon muun muassa alert-tyyppisiä ilmoituslaatikoita toimimattomista ominaisuuksista kertomiseen.

Tuntinäkymä-ikkuna

Ohjelman pääikkuna on muuttunut hieman. Sen vasempaan laitaan on tullut nappi tunnin aloittamista varten sekä  kello, joka lopullisessa versiossa laskee aikaa alaspäin ja kertoo siten oppituntia varten käytettävissä olevan ajan. Ajan lopussa kello voisi muuttaa väriään punaiseksi. Suuren kellon alapuolella on myös normaalikokoisella tekstillä pienempi kellonaika, joka kertoo käytetyn ajan.

Vasemmalle lisätyssä palkissa on lisäksi tekstilaatikko, johon voi kirjoittaa lyhyitä kommentteja oppitunnin kulusta. Ohjelman asetuksia kerään jatkossa ”Työkalut->Asetukset”-valikkokohdan alle. Säädettäviä asetuksia tuli tässä vaiheessa mieleen vasta muutamia, mutta varasin jo etukäteen asetuksia varten välilehdet.

Edit: Ladattava kokeiluversio löytyy täältä: Takti_20101203.exe

Kuva Taktin tietoja ohjelmasta -ikkunasta

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *