Edistyminen 17.12.2010

Taktiin on nyt toteutettu aikataulun mukaisesti oppitunnin tietojen tallentaminen tekstitiedostoon ihmiselle luettavassa muodossa. Toiminto aktivoituu Tiedosto-valikon kohdasta ”Tallenna nimellä…”, mutta todennäköisesti vaihdan toiminnon nimeksi jotain viemiseen (englanniksi yleensä ”export”) tai raporttiin/tuntikoosteeseen liittyvää, ja ”Tallenna nimellä” tallentaisi jatkossa tiedot erillisessä Taktin omassa formaatissa.

Kuten ruutukaappauksesta näkee, jotkin kohdat ovat vielä tyhjiä, sillä osa muuttujista ei käytännössä ole vielä käytössä. Esimerkiksi opettajan nimeä ei vielä edes kysytä missään, mutta tuntikoosteeseen ajattelin sellaisenkin tulostuvan. Korjaan tilanteen myöhemmissä päivityksissä.

Ladattava kokeiluversio: Takti_20101217.exe (debug-värit rumat Windows XP:ssä)

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *