Edistyminen 17.1.2011

Opiskelukiireiden takia en ole ehtinyt ohjelmoida Taktia siihen kuntoon, että siitä voisi julkaista ensimmäistä ”valmista versiota”. Muutin kuitenkin oppilaat listaavan tuntinäkymän skaalauksen teknisesti järkevämmäksi. Aiemmassa versiossa ikkunan koon muuttaminen oli nykivää ja toteutettu muutenkin huonosti. Lisäksi debuggaukseen käytetyt värit (jotka näyttivät Windows XP:n oletusteemalla kaameilta) on vaihdettu takaisin käyttöjärjestelmän oletuksiin. Ohjelman otsikkopalkissa ollut teksti ”Tuntinäkymä – Takti” on vaihdettu muotoon ”Takti”, koska tuntinäkymä on koko ohjelman ainut näkymä. Alun perin oppilaan tietojen muokkaukselle oli suunnitelmissa erillinen muokkausikkuna, mutta sellainen olisi ollut turha, kun saman asian voi hoitaa samassa kuin muutkin toiminnot.

Jotta ohjelma olisi valmis, se tarvitsisi vielä toimivan aikalaskurin sekä tiedostoformaatin, joka tallentaisi myös oppilaiden kuvat. Nykyinen tekstitiedostomuotoinen oppituntikooste ei tarjoa mahdollisuutta tähän.

Kokeiltava versio: Takti_20110117.exe

Taktin käyttöliittymä 17.1.2011

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *